onepagedesign.ro

onepagedesign.ro

mobil   tableta   desktop  

OnePage este conceptul de prezentare moderna pentru site-urile clasice. Defineste realizarea site-ului integral pe o singura pagina, intr-o forma prietenoasa, atenta la detaliu si optimizata pentru mobil.

Vizualizare site

Experienta superioara

mobil   tableta   desktop   onepage

Full responsive, intelege device-ul folosit de vizitator, se adapteaza si ofera continut optimizat pentru acesta. Construit responsive cu Bootstrap, utilizeaza combinatii de fonturi noi si o paleta de culori pentru a scoate in evidenta activitatea desfasurata.

Responsive design

Prietenos

Usor de parcurs, cu o structura landing-page, foloseste culori, fonturi si tehnologii noi.

  • Google Mobile Friendly
  • User Mobile Friendly
  • Optimizare avansata
  • Construit responsive cu Bootstrap 3

Versiune mobila

full responsive, utilizeaza cele mai noi tehnologii si standarde web pentru a oferi o incarcare rapida, si un continut bine optimizat. este disponibil pe mobil, oriunde si oricand vizitatorii sau clientii au nevoie. mentine un design prietenos.

Responsive design
Mobile design
Mobile responsive design
Mobile responsive design
Dan Neamtu: Web designer acreditare COR

Aveti nevoie de prezentare online? sunt bucuros sa ne cunoastem si sa realizam lucruri interesante. Folositi adresa de email contact@danneamtu.ro, numarul de telefon 0730.664.580 sau mai jos butonul catre formularul de contact

START PROIECT

Obtineti o prezenta online superioara

mobil   tableta   desktop

Oferiti vizitatorilor si clientilor oportunitatea de a naviga pe un site prietenos, cu un design placut si usor de folosit: site-ul dumneavoastra.

0730 664 580