ionutfloricescu.ro

ionutfloricescu.ro

mobil   tableta   desktop  

Ionut Floricescu este fotograf profesionist cu peste 8 experienta. Site-ul este preponderent vizual, cu structura adaptabila pe mobil. Meniul de administrare permite adaugare, editare, stergere evenimente, redimensionari automate de fotografii, statistici vizualizari evenimente, distribuire optima pe Facebook.

Vizualizare site

Realizare site responsive

mobil   tableta   desktop  

Cu o activitate demna de invidiat, Ionut Floricescu se impune de 8 ani pe piata foto-video. Cu pasiune pentru fotografie, utilizand cele mai noi echipamente profesionale, Ionut, reuseste sa surprinda evenimente deosebite, trecand fotografia la nivel de arta. Se intelege asadar, cerinta pentru realizarea unui site modern, optimizat, adaptabil pe mobil.

Realizare site fotograf profesionist

Design responsive

Usor de parcurs, cu o structura landing-page, foloseste culori, fonturi si tehnologii noi.

  • Google Mobile Friendly
  • User Mobile Friendly
  • Optimizare avansata
  • Construit responsive cu Bootstrap 3

Sistem personalizat de administrare

Cu o activitate bogata in evenimente, actualizarea informatiilor pe site are un rol principal. Meniul de administrare este realizat integral pentru a pune accent pe functionalitatile dorite, intr-o maniera simpla, usoara si rapida.

  • Adaugare/editare/stergere evenimente
  • Adaugare/stergere fotografii
  • Redimensionare automata fotografii
  • Administrare galerii foto, categorii site
  • Responsive design

Site-ul web versiunea mobila

Optimizat pentru afisarea mobila, site-ul intelege device-ul folosit de vizitator si adapteaza design-ul si continutul pentru acesta. Disponibil oriunde si oricand, 24/7, optimizat superior pentru a oferi imagini la calitatea cea mai buna intr-un timp de incarcare cat mai scurt.

Realizare site web pentru mobil
Mobile design
Creare Website pentru mobil
Realizare formular contact
Dan Neamtu: Web designer acreditare COR

Aveti nevoie de prezentare online? sunt bucuros sa ne cunoastem si sa realizam lucruri interesante. Folositi adresa de email contact@danneamtu.ro, numarul de telefon 0730.664.580 sau mai jos butonul catre formularul de contact

START PROIECT

Obtineti o prezenta online superioara

mobil   tableta   desktop

Oferiti vizitatorilor si clientilor oportunitatea de a naviga pe un site prietenos, cu un design placut si usor de folosit: site-ul dumneavoastra.

0730 664 580