foto-video-bucuresti.ro

foto-video-bucuresti.ro

mobil   tableta   desktop  

FIA FOTO & VIDEO este o echipa de productie compusa din tineri ambitiosi, o prezenta eleganta, placuta si discreta, care surprinde cu o abilitate deosebita toate momentele cheie ale evenimentului dumneavoastra. Redesign site, trecere de la versiune statica la versiune responsiva, adaptabila pe mobil.

Vizualizare site

Redesign website

mobil   tableta   desktop  

Punand accent pe calitatea serviciilor oferite catre clienti, s-a dorit realizarea site-ului web cu versiune optimizate pentru mobil, chiar daca site-ul vechi functiona foarte bine. Trecerea pe versiunea mobila a adus imbunatatiri in structura, continut si de asemenea folosind cele mai noi standarde web va avea o pozitionare mai buna in motoarele de cautare.

Versiune noua, optimizata, adaptabila pe mobil:

Responsive design

Versiunea veche, statica:

Responsive design

Sistem personalizat de administrare

Cu o activitate bogata in evenimente, actualizarea informatiilor pe site are un rol principal. Meniul de administrare este realizat integral pentru a pune accent pe functionalitatile dorite, intr-o maniera simpla, usoara si rapida.

  • Adaugare/editare/stergere evenimente
  • Adaugare/stergere fotografii
  • Redimensionare automata fotografii
  • Administrare galerii foto, categorii site
  • Responsive design

Site-ul web versiunea mobila

Optimizat pentru afisarea mobila, site-ul intelege device-ul folosit de vizitator si adapteaza design-ul si continutul pentru acesta. Disponibil oriunde si oricand, 24/7, optimizat superior pentru a oferi imagini la calitatea cea mai buna intr-un timp de incarcare cat mai scurt.

Realizare site web pentru mobil
Mobile design
Creare Website pentru mobil
Mobile responsive design
Dan Neamtu: Web designer acreditare COR

Aveti nevoie de prezentare online? sunt bucuros sa ne cunoastem si sa realizam lucruri interesante. Folositi adresa de email contact@danneamtu.ro, numarul de telefon 0730.664.580 sau mai jos butonul catre formularul de contact

START PROIECT

Obtineti o prezenta online superioara

mobil   tableta   desktop

Oferiti vizitatorilor si clientilor oportunitatea de a naviga pe un site prietenos, cu un design placut si usor de folosit: site-ul dumneavoastra.

0730 664 580