portofoliu web design

misiunea mea este de a pune in evidenta personalitatea sau identitatea companiei dumneavoastra

In prezent sunt specializat in crearea site-urilor de prezentare ce exprima grija pentru vizitatorii si clientii dumneavoastra. Iata mai jos 10 proiecte recente.

ELECTRIBEC este cea mai importanta companie de antreprenori pentru servicii electrice din zona Montreal, Canada. Aflata in permanenta imbunatatire a serviciilor dar si a imaginii, s-a dorit modificarea site-ului vechi cu o versiune actuala, adaptabila pe mobil, ce exprima personalitatea companiei.

DETALII PROIECT

foto-video-bucuresti.ro

mobil   tableta   desktop

FIA FOTO & VIDEO este o echipa de productie compusa din tineri ambitiosi, o prezenta eleganta, placuta si discreta, care surprinde cu o abilitate deosebita toate momentele cheie ale evenimentului dumneavoastra. Redesign site, trecere de la versiune statica la versiune responsiva, adaptabila pe mobil.

DETALII PROIECT

perfecthost.net

mobil   tableta   desktop

Realizare template web dedicat serviciilor web. Cerinte specifice: optimizare, comentare si validare cod. Structura si design conform specificatii tehnice si standarde web.

DETALII PROIECT

onepagedesign.ro

mobil   tableta   desktop   onepage

OnePage este conceptul de prezentare moderna pentru site-urile clasice. Defineste realizarea site-ului integral pe o singura pagina, intr-o forma prietenoasa, atenta la detaliu si optimizata pentru mobil.

DETALII PROIECT

ionutfloricescu.ro

mobil   tableta   desktop

Ionut Floricescu este fotograf profesionist cu peste 8 experienta. Site-ul este preponderent vizual, cu structura adaptabila pe mobil. Meniul de administrare permite adaugare, editare, stergere evenimente, redimensionari automate de fotografii, statistici vizualizari evenimente, distribuire optima pe Facebook.

DETALII PROIECT

bannerflash

mobil   tableta   desktop

Site de prezentare servicii de realizare bannere in format static sau animat flash, pentru promovare online cu rezultate. Prezentare paginad de portofoliu bannere in format Pinterest.

DETALII PROIECT

comunitateamamicilor

adaptabil pe mobil   desktop

Comunitate online utila pentru mamici si viitoare mamici. Dezvoltat incepand cu 2014 are o structura complexa, adaptativ cu versiune de mobil separata, aflata pe acelasi URL. Ofera forum discutii, pagini de profil, comunicare prin mesaje sau chat, distribuire informatii.

DETALII PROIECT

sarcinapesaptamani

adaptabil pe mobil   desktop

Comunitate online, permite viitoarelor mamici sa cunoasca si sa ajute mamici. Este o platforma online optimizata superior, cu versiune de mobil separata. Dezvoltata incepand cu 2012, are o structura complexa, continand forum discutii, pagini de profil, mesaje, chat, poze.

DETALII PROIECT

Site de anunturi premium - anunturi agricole, vanzari de tractoare. Adaugare, editare, modificare anunturi fara cont obligatoriu de utilizator. Optimizare baza de date.

DETALII PROIECT

Site de anunturi premium, vanzari de apartamente si spatii in Bucuresti. Adaugare, editare, stergere anunturi fara cont necesar.

DETALII PROIECT

Site de anunturi premium, inchirieri de apartamente si spatii in Bucuresti. Adaugare, editare, stergere anunturi fara cont necesar.

DETALII PROIECT

CXC Group este rezultatul in Romania al companiei producatoare RITMO COM, producator de echipamente de lucru si protectie. Realizare site, meniu administrare produse, fotografii, categorii.

DETALII PROIECT

Logopedics.info reprezinta portalul informativ adresat parintilor, cadrelor didactice sau specialistilor in logopedie si psihologie. Este structurat pe categorii, subcategorii, administrare informatii.

DETALII PROIECT

Dictionar de vise online, aflati semnificatia viselor dumneavoastra. Meniu pentru adaugare, editare, stergere informatii.

DETALII PROIECT

Anticariat Bucuresti pune la dispozitie carti si obiecte de anticariat. Realizare structura integrala, functionalitati pentru magazin online. Meniu administrare produse, stoc, promotii.

DETALII PROIECT

Obtineti o prezenta online superioara

mobil   tableta   desktop

Oferiti vizitatorilor si clientilor oportunitatea de a naviga pe un site prietenos, cu un design placut si usor de folosit: site-ul dumneavoastra.

0730 664 580