optimizare seo onpage

Optimizare SEO pentru site-uri de prezentare. Optimizare SEO OnPage, optimizare SEO pentru mobil


0730 664 580

Optimizare SEO pentru site-uri de prezentare

Optimizare site web. Optimizare Google. Optimizare SEO

In 2016 optimizarea site-ului este unul din factorii care duc la cresterea afacerii dumneavoastra. Iata cele 3 directii de optimizare site-uri web:

 • Optimizare design si continut pentru mobil
 • Optimizare viteza de incarcare site
 • Optimizare OnPage SEO
Contactati-ma

Optimizare
viteza incarcare
 • Salvati timpul vizitatorilor oferind un site care se incarca repede. Obtineti un scor Google Page Speed de peste 80/100 viteza.

Optimizare
pentru mobil
 • Comportamentul utilizatorilor este diferit pe mobil. Oferiti un design, structura si o experienta atenta construita.

Optimizare
rezultate Google
 • Prin optimizarea OnPage SEO oferiti toate informatiile de care Google are nevoie pentru a intelege si aprecia continutul site-ului.

Optimizare
performanta
 • Cresteti rata de conversie, intelegeti comportamentul utilizatorilor pe site si oferiti cele mai bune solutii pentru a obtine rezultate.

7 intrebari frecvente


Optimizare site web
Peste 50% din cautari sunt efectuate de pe mobil, iar an de an procentul creste. Un site optimizat pentru mobil creste rata de conversie, implicarea utilizatorilor si obtine mai mult trafic. Optimizarea pentru mobil are in vedere comportamentul diferit al utilizatorilor. Directiile privesc: viteza de incarcare a site-ului, design-ul corespunzator, contint optimizat, optimizarea pentru cautarile locale. Optimizarea pentru mobil se realizeaza pentru fiecare pagina in parte.
Incepand cu 2015 Google introduce oficial drept factor de ranking versiunea pentru mobil a site-urilor. In 2016 site-urile care nu au se adapteaza pe mobil vor fi cazute sau eliminate din cautarile mobile.
Iata de ce este important sa aveti un site Mobile Friendly. Pentru a testa accesati site-ul dumneavoastra de pe mobil. Daca design-ul se adapteaza, este usor de utilizat si se incarca repede, cel mai probabil are un design responsive. Pentru a va asigura insa, testati site-ul cu Google Mobile Friendly [...testati aici].
Google Page Speed este in instrument pentru testarea vitezei de incarcare a site-ului, pus la dispozitie de catre Google. Acesta ofera un scor de la 0 la 100. Pentru un scor de peste 85, Google considera site-ul ca performand bine pe cele doua axe: viteza si experienta utilizatorilor.

Viteza site-ului este un factor de ranking si conduce la o experienta pozitiva a utilizatorilor.Oferind o incarcare cat mai rapida a site-ului, contribuiti la asigurarea unei experiente placuta. Iar o experienta pozitiva se va reflecta in rezultate mai bune. Optimizarea pentru viteza de incarcare, testata cu Google Page Speed se adreseaza celor care doresc sa ofere cea mai buna calitate. In mare, optimizarea pentru viteza implica optimizarea imaginilor, compresia codului HTML, CSS, JavaScript, utilizarea memoriei cache, etc. Aflati scorul si cum performeaza site-ul dumneavoastra [...testati aici].
Optimizarea OnPage se refera la toate metodele care pot fi direct efectuate in site pentru a imbunatati pozitionarea in rezultatele motoarelor de cautare, in principal Google. Are in vedere atat partea vizibila pentru utilizatori (design si continut) cat si partea vizibila pentru motoare de cautare (cod si elemente tehnice).

Optimizarea OnPage este fundatia pe care va fi realizata si construita optimizarea OffSite. Iata in mare ce include optimizare OnSite: cresterea vitezei de incarcare, optimizarea meta tag-urilor- cu precadere description si title, rescrierea adreselor URL, validare cod, structura link-urilor interne etc.
Optimizarea OffPage reprezinta procesul de promovare a site-ului dumneavoastra, pentru a-l face cunoscut, a-i creste importanta si a atrage vizitatori de pe alte site-uri. Iata cateva metode: scrierea de continut pe alte site-uri si atragere de link-uri catre site-ul dumneavoastra. Realizarea de materiale video, audio, interviuri, infografice care pot fi preluate de catre alte site-uri. Activitate in retelele de socializare. Cu cat veti atrage mai multe link-uri de pe site-uri cu autoritate si/sau din acelasi domeniu, cu atat veti creste in cautari.
SEO - Search Engine Optimization: metode si tehnici utilizate pentru a obtine pozitionari cat mai bune in rezultatele motoarelor de cautare. Se imparte in SEO OnSite - tot ceea ce tine de cod si continutul site-ului si SEO OffSite - in mare parte atragerea de link-uri cu autoritate catre site prin publicarea de articole pe alte site-uri, clipuri video, inforgrafice etc. preluate de alte site-uri.

SEM - Search Engine Marketing: reclama platita (Adwords, Facebook, etc.) creare campanii de promovarea insotite de masurarea rezultatelor. Este modalitatea rapida de afisare in motoarele de cautare, retele de socializare etc.

SMO - Social Media Optimization: are drept scop cresterea vizibilitatii profilului social, construirea unei comunitati in jurul brand-ului, publicarea de informatii si atragerea de persoane interesate. Motoarele de cautare vor indexa profilurile sociale, activitatea si postarile mult mai usor.

SMM - Social Media Marketing: implica reclama platita si distribuita in retelele de socializare. Are drept scop cresterea vizibilitatii si atragerea cat mai multor persoane in jurul brand-ului.
Mai multe vizite pe site duc la expunerea si cresterea afacerii dumneavoastra. Cu cat aceste vizite vin din cautarile organice Google, cu atat costurile sunt minine. Iata de ce este important sa obtineti un trafic cat mai mare prin asigurarea unei experiente placute fiecarui utilizator, oferirea unui continut de calitate si optimizare SEO OnSite si OffSite.
La acestea se pot adauga modalitati platite (AdWords, Facebook, Bannere pe site-uri de nisa etc.).

Directionati obiectivele dumneavoastra catre optimizarea SEO, cresterea vitezei site-ului si asigurarea unui continut de calitate, acestea vor asigura pe termen lung rezultate pozitive, mai multe vizite si conversii mai bune.
Iata cele 5 directii pentru a ajunge primul in rezultatele Google:
- stabiliti cuvintele cheie pentru care doriti optimizarea
- cresteti timpul pe care utilizatorul il petrece pe site si asigurati-va ca isi doreste sa revina
- realizati continut de calitate, util, interesant si care poate fi usor distribuit in retele de socializare
- asigurati o experienta pozitiva a utilizatorilor, cresteti viteza de incarcare a site-ului, optimizati fiecare pagina pentru SEO, asigurati un continut adaptabil si optimizat pe mobil.
- faceti cunoscut site-ul dumneavoastra in publicatii cu autoritate, postati clipuri video, infografice si puneti la dispozitie continut ce poate fi preluat.
Obtineti mai mult trafic si rezultate mai bune optimizand site-ul dumneavoastra. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ma contactati.
OPTIMIZARE SUPERIOARA SEO ONPAGE

incarcare rapida   optimizare experienta   optimizare mobil

Utilizand cele mai noi tehnologii si standarde web, realizarea responsive are in vedere intelegerea dispozitivului folosit de vizitator pentru a oferi continut optimizat si o experienta cat mai placuta.

1. Cresterea vitezei de incarcare. Optimizare Google Page Speed

Cu cat un site se incarca mai repede cu atat asigura o experienta mai buna. Viteza de incarcare a site-ului este un factor de ranking Google si se refera la timpul pe care un vizitator il asteapta pana cand pagina se incarca. Iata cum optimizarea site-ului pentru viteza va poate ajuta in 2016:
 • Imbunatatiti experienta utilizatorilor
 • Oferiti calitate si apreciere
 • Respectati cerintele Google

Pentru a imbunatati rezultatele, Google pune la dispozitie un instrument prin care puteti afla viteza paginilor web. Google Page Speed masoara performanta site-urilor atat in versiunea de mobil cat si desktop, oferind un scor de la 0 la 100 pentru fiecare in parte.


Optimizare site-uri pentru viteza Google Page Speed

Punctajul de 85 reprezinta un scor de performanta bun. Cu cat un scor este mai mare cu atat site-ul performeaza mai bine.

Iata cei 9 reguli pe care Google Page Speed le are in vedere pentru cresterea vitezei:
 1. Activarea compresiei
 2. Utilizarea memoriei cache
 3. Comprimare CSS
 4. Comprimare JavaScript
 5. Comprimare HTML
 6. Comprimare si optimizare imagini
 7. Prioritizarea continutului vizibil
 8. Eliminarea redirecturilor
 9. Reducerea timpului de raspuns al serverului

2016 este anul in care site-urile se redefinesc, pun accent pe detalii pentru a asigura vizitatorilor cea mai buna experienta. Cresteti viteza de incarcare a site-ului, obtineti apreciera Google si asigurati vizitatorilor o buna prezentare.

3. Optimizare design si continut pentru mobil. Google Mobile Friendly

Peste 50% din cautari sunt efectuate de pe mobil, iar 94% dintre persoane utilizateaza telefonul mobil pentru a cauta informatii locale. Cresteti traficul pe site, oferiti o experienta placuta prin design si continut, obtineti rezultatele dorite.
Realizare site-uri web pentru mobil Bucuresti
Servicii de realizare site web mobil si desktop
Realizare site-uri web de prezentare
Servicii de web design Bucuresti - realizare landing page-uri

2. Optimizare SEO OnPage. Optimizare Google

Optimizarea OnPage se refera la toate masurile care pot fi direct efectuate in site pentru a imbunatati pozitionarea in rezultatele Google. Optimizarea OnPage are scopul de a asigura o experienta cat mai placuta fiecarui utilizator si de a oferi catre Google si alte motoare de cautare, detalii importante despre structura si continutul paginii.

 • Cresteti traficul pe site
 • Obtineti o experienta prietenoasa
 • Oferiti indicatii despre continutul site-ului
 •  
 • START PROIECT

Cresteti viteza de incarcare si oferiti o experienta cat mai placuta. Pentru a imbunatati rezultatele Google pune la dispozitie un instrument prin care puteti afla viteza paginilor web. Google Page Speed masoara performanta site-urilor atat in versiunea de mobil cat si desktop, oferind un scor de la 0 la 100 pentru fiecare in parte. Cu cat un scor este mai mare cu atat este mai bine. Punctajul de 85 reprezinta un scor de performanta bun.

Iata directiile de optimizare OnPage SEO
 1. Cresterea vitezei de incarcare a site-ului
 2. Optimizarea meta tag-urilor
 3. Rescrierea adreselor URL
 4. Optimizarea indexarii recurente
 5. Structura link-urile interne
 6. Validarea codului
 7. Eliminarea paginilor negasite
 8. Realizare sitemap si inscriere in Google Web Master Tools
 9. Optimizare pentru mobil
 10. Optimizare continut

Optimizarea SEO OnPage va asigura fundatia solida pe care puteti dezvolta mai departe strategia SEO. Cresteti viteza de incarcare a site-ului, obtineti apreciera Google si asigurati vizitatorilor o buna prezentare.

Optimizare site-uri web

Optimizati site-ul dumneavoastra si obtineti un trafic mai mare, o experienta pozitiva, cresterea rezultatelor.


 • Viteza

  Cresteti viteza de incarcare a site-ului, un factor de ranking si de imbunatatire a experienti utilizatorilor.


 • SEO OnSite

  Cresteti in cautarile Google, optimizarea SEO OnSite va ajuta sa oferiti un cod si o structura optimizata pentru Google si utilizatori.

Optimizare site-uri web pentru mobil

 • Performanta

  Cresteti rata de implicare, testati noi lucruri si obtineti rezultate cat mai bune intr-un timp cat mai scurt.


 • Experienta

  Oferiti vizitatorilor o experienta cat mai placuta, optimizati continutul, design-ul si dirijati vizitatorii catre actiunea dorita.

Peste 50% din cautari sunt efectuate de pe mobil, iar an de an procentul creste. Un site optimizat pentru mobil creste rata de conversie, implicarea utilizatorilor si obtine mai mult trafic. Optimizarea pentru mobil are in vedere comportamentul diferit al utilizatorilor

Dan Neamtu - Web Design Bucuresti
Web designer Bucuresti - Creare pagina web

5 site-uri web realizate recent

Realizate integral pentru a surprinde personalitatea companiei si a oferi vizitatorilor o experienta unica. Optimizate pentru navigarea pe mobil, cu un design modern, folosind cele mai noi tehnologii si standarde web.

Obtineti o prezenta online superioara

Croit dupa personalitatea si identitatea companiei, site-ul este optimizat pentru mobil si exprima grija fata de fiecare vizitator. Este construit pentru a oferi un design placut, o navigare usoara si intuitiva si o experienta cat mai placuta.


Exprimati identitatea si personalitatea companiei
Site-urile care ies in evidenta sunt cele care adapteaza structura site-ului la identitatea companiei si asteptarile vizitatorilor. Site-urile care trec neobservate sunt cele care adapteaza identitatea companiei la un template fara personalitate, comun sau general.
Crearea unui site ce surprinde si exprima personalitate este un proces creativ complex si cu beneficii pe masura.


Oferiti atentie vizitatorilor si clientilor
Raspunsul unei singure intrebari va poate ajuta sa aflati daca site-ul corespunde asteptarilor pe care vizitatorii le au. Veti recomanda cu mandrie propriul site unei persoane pe care o admirati? Daca raspunsul este da, atunci si utilizatorii vor fi incantati sa descopere mai multe.


Contribuiti la un Internet mai frumos si util
Asigurand o calitate inalta pentru site, contribuiti la dezvoltatarea unui Internet mai util si frumos. Pentru ca fiecare dintre noi apreciem lucurile bine realizate.

Numele meu este Dan Neamtu,
sunt Web Designer Freelancer din 2008.

Web Designer Bucuresti Misiunea mea este de a va ajuta sa oferiti o experienta online atenta asupra clientilor si vizitatorilor dumneavoastra si de a construi un Internet mai frumos si util.

Felul in care realizez asta, este prin utilizarea celor mai noi tehnologii si standarde web. In prezent folosesc Bootstrap /Foundation, SASS+Scout, jQuery, Zepto, HTML5+CSS3, PHP+MySQL, SublimeText+FilleZilla.

Cunosc oameni noi si ascult cu placere lucruri interesante la conferinte de specialitate, printre care How to Web, Internet and Mobile World, sau evenimente organizate de Forbes Romania.

Evenimente si conferinte Web Design Bucuresti

Sunt specializat in realizarea site-urilor de prezentare optimizate pentru mobil, ce exprima cu grija personalitatea sau identitatea companiei dumneavoastra.

Iata 3 motive pentru a lucra impreuna:

 • sunt prietenos si comunicativ.
 • utilizez cele mai noi tehnologii si standarde web.
 • pot realiza orice doriti, asa cum doriti.
 • Contact
Realizare site

Ionut Floricescu
Fotograf profesionist - www.foto-video-bucuresti.ro

Pentru mine fotografia inseamna arta, iar site-ul web este imaginea pe care o prezint clientilor mei. Dan m-a ajutat sa exprim totul asa cum am dorit. Am realizat un site web modern, optimizat pentru telefonul mobil, cu un panou de administrare ce imi ofera libertatea de a modifica informatii ori de cate ori am nevoie.
Vizualizati proiectul

Project manager

Bogdan Scarlat
Project manager - www.themeperfect.net

Tot ceea ce realizam pentru clientii nostri necesita abilitati avansate. Punem accent pe optimizarea si validarea codului, felul in care este scris si respectarea standardelor web. Dan ne-a ajutat sa realizam un template util pentru clientii nostri. Apreciez nivelul de pregatire, time manangement si lucru eficient.
Vizualizati proiectul

Sa ne cunoastem!

Sunt bucuros sa ne cunoastem si sa realizam lucruri interesante.


0730.664.580

Obtineti o prezenta online superioara

mobil   tableta   desktop

Oferiti vizitatorilor si clientilor oportunitatea de a naviga pe un site prietenos, cu un design placut si usor de folosit: site-ul dumneavoastra.

0730 664 580