realizare landing page

servicii web design bucuresti, realizare landing page, optimizare pentru mobil, optimizare SEO OnPage

Web design Bucuresti

Realizare Landing Page pentru campanii de marketing online

Cresteti rata de conversie si obtineti rezultatele dorite, oferind vizitatorilor o pagina special creata pentru campania sau evenimentul organizat:

 • Obtineti cu 10% mai multi clienti
 • Testati, masurati si imbunatatiti
 • Exprimati profesionalism
0730 664 580

WEB DESIGN
RESPONSIVE

 • Landing page-ul este realizat in format responsive, optimizat pentru mobil, tableta desktop.

CALL TO ACTION
optimizat

 • Realizarea butonului call to action optimizat pentru a obtine rezultate cat mai bune.

INCARCARE
RAPIDA

 • Optimizare si compresie cod pentru optimizare cat mai rapida mai ales pe mobil.

A/B
TESTING

 • Obtineti rezultate mai bune testand diferite elemente din pagina: call to action, formular, continut.

7 intrebari frecvente


Realizare site de prezentare responsive
Landing Page-ul indeplineste un singur scop. Design-ul, structura si continutul se vor concentra asupra atingerii acestuia. Spre deosebire de o pagina web din site, ce include meniu de navigare si alte link-uri, landing page-ul include un singur buton denumit call to action si un formular pentru colectarea datelor.
 • Beneficiile produsului
  Prezentarea beneficiilor pe care utilizatorul le va obtine in urma indeplinirii actiunii dorite. Selectati cele mai importante 3-5 beneficii si acordati pentru fiecare cateva propozitii. Textul este o imbinare intre marketing, psihologie si reflecta intelegerea clientului. In cazul in care aveti nevoie, pot realiza si aceasta parte.
 • Fotografii sugestive
  Daca va adresati femeilor intre 20-40 de ani, asigurati-va ca prezentati imagini in care apar femei in acest interval de varsta. Imaginile in care apar oameni sunt mai atractive, iar daca zambesc si sunt cu fata orientata catre vizitatori au un rezultat mai bun.
 • Testimoniale
  Atunci cand suntem nesiguri asupra unui lucru tindem sa ne uitam la ce fac si spun ceilalti. Acest proces se numeste validare sociala, iar testimonialele fac acest lucru, pregatiti 3-5 testimoniale pentru Landing page.
 • Fiecare Landing page are trasaturi si structuri diferite. In general, durata de realizare a unui landing page este de 1-3 zile.
 • Pretul unui landing page variaza in functie de complexitate si detaliu, in medie pretul un landing page este de aproximativ 100-200 euro.
 • Optional poate fi implementat sistem de administrare WordPress si realizarea unei baze de date pentru prelucrarea informatiilor.
 • Modul de lucru este diferit de la persoana la persoana si destul de personalizat. De obicei sunt 3 pasi:
 • Discutia telefonica, prin email sau la o cafea, prin care stabilim ceea ce ne dorim sa obtinem, este recomandat sa aveti 2-3 exemple care va plac, sau puteti realiza o schita pe hartie. Daca aveti partea grafica realizata este cu atat mai bine.
 • Eliberarea facturii proforme si achitarea acesteia (sumele mai mici de 100 de euro se achita integral la inceput, sumele mai mari pot fi impartite in 50% avans si 50% la sfarsit).
 • Cercetare si informare despre un subiect anume daca este cazul sau gasirea si studierea unor exemple asemanatoare pe nisa dumneavoastra. Realizarea landing page-ului si transferul pe server. Urmarirea si imbunatatirea rezultatelor, diverse modificari si imbunatatiri atunci cand este cazul.
Landing page-ul colecteaza de obicei date despre client: nume, prenume, telefon, email. Acestea pot fi trimise pe email dupa trimiterea formularului sau poate fi realizata o baza de date in care sa fie incluse. Abonarea si trimiterea de newslettere este de asemenea utila.
Una dintre cele mai simple forme de comert online o reprezinta vanzarea strict a unui produs: fie ca vorbim de un aspirator, storcator de fructe sau placa de par.
Acest lucru este valabil si pentru servicii.
Gruparea informatiilor intr-o singura pagina si prezentarea in detaliu a unui produs, evidentiind caracteristicile de detaliu si beneficiile, contribuie la cresterea ratei de conversie.
Structura One Page contine in plus meniu de navigare pe sectiuni.
Odata cu indeplinirea scopului, misiunea Landing Page-ului ar putea fi considera incheiata. Cu toate acestea, se prelunge in pagina de multumire. Aceasta invita mai departe utilizatorul sa descopere elemente in relatie de care ar putea fi interesat.
"Iti multumim pentru inregistrarea la acest eveniment. Iata alte evenimente viitoare in relatie ce ar putea sa va atraga interesul" - deschizand astfel o posibila noua actiune si mentinerea unei relatii deschise pentru viitor.
Masurarea rezultatelor este cel mai important beneficiu pe care un Landing Page il are. In functie de totalul vizitatorilor si numarul de actiuni intreprinse, se stabileste rata de conversie. Ulterior pot fi aduse optimizari pentru a creste procentajul.

Iata cateva date statistice privind rata de conversie:
Valoare medie este de 2,5%
25% obtin o rata de 5,5%
10% obtin o rata de 11,45%

Testati, masurati, imbunatatiti si cresteti rata de conversie pentru a obtine rezultate cat mai bune.
LANDING PAGE WEB DESIGN

design prietenos   incarcare rapida   optimizat pentru Google

Utilizand cele mai noi tehnologii si standarde web, realizarea unui landing page responsive are in vedere si intelegerea dispozitivului folosit de vizitator pentru a oferi continut optimizat si o experienta cat mai placuta.

Design responsive, optimizat pentru mobil

2017 este anul in care site-urile optimizate pentru mobil vor cunoaste o crestere in rezultatele Google. 94% dintre persoane utilizeaza smartphone-ul pentru a cauta informatii locale. Asigurati o experienta pozitiva si oferiti un landing page optimizat special:
 • Optimizare cod
 • Optimizare continut
 • Redimensionare si compresii imagine
Oferiti un design responsive
adaptabil pe orice dispozitiv

Crearea si optimizarea Landing page-ului contribuie semnificativ la oferirea unei experiente cat mai bune si o viteza crescuta de incarcare.

 • Peste 50% din cautari sunt efectuate de pe mobil, un design invechit, pe structuri fixe care pun utilizatorul in ipostaza de a da zoom pe telefon pentru a vedea ce scrie il determina de sa paraseasca site-ul si sa nu se mai reintoarca, exista suficient de multe optiuni online.

 • Ofera o experienta pozitiva, creste durata si implicarea utilizatorilor
 • Creste aparitia in cautarile locale, creste rata de conversie
 • Contribuie la dezvoltarea afacerii

Optimizare viteza de incarcare pe mobil
Optimizare Google Page Speed

Landing page-ul poate fi optimizat superior pentru viteza de incarcare. Cu cat un site se incarca mai repede pe mobil cu atat va oferi o experienta pozitiva mai mare. Pentru optimizare SEO, viteza site-ului contribuie la cresterea in rezultatele Google, incepand cu 2017 va afisa rezultatele in functie de versiunea mobil a site-ului. Pentru testarea vitezei si a optimizarii pentru mobil, Google pune la dispozitie un instrument util, Google Page Speed Insights.

Pentru performanta site-ului, Google ofera un punctaj de la 0 la 100. Cu cat obtineti un scor mai mare cu atat viteza si experienta utilizatorilor este mai buna.

Optimizare viteza site. Google Page Speed Optimisation
 • 1 secunda intarziere la incarcarea paginii poate afecta cu 7% rata de conversie, ceea ce se poate traduce in trafic fara conversie, cu atat asigura o experienta mai buna. Viteza de incarcare a site-ului este un factor de ranking Google si se refera la timpul pe care un vizitator il asteapta pana cand pagina se incarca. Pentru a imbunatati rezultatele, Google pune la dispozitie un instrument prin care puteti afla viteza paginilor web. Google Page Speed masoara performanta site-urilor atat in versiunea de mobil cat si desktop, 85 fiind considerat un scor de performanta bun.
 • Iata ce contine optimizarea pentru cresterea vitezei site-ului atat pentru mobil cat si desktop respectand regulile Google Page Speed:
 • Activarea compresiei
 • Utilizarea memoriei cache in browser si server
 • Comprimare CSS
 • Comprimare JavaScript
 • Comprimare HTML
 • Comprimare si optimizare imagini
 • Prioritizarea continutului vizibil
 • Eliminarea redirecturilor
 • Atentie: Google Page Speed este o optimizare avansata si se adreseaza doar celor care doresc sa ofere cea mai buna experienta utilizatorilor. Reprezinta un nivel calitativ superior si este indicata pentru fiecare landing page de la care se doreste performanta. Se realizeaza doar la cere si de obicei dupa realizarea landing page-ului.

 • Optimizarea superioara a imaginilor de landing page

 • Imaginile chiar si dupa ce sunt redimensionate pastreaza o catintate mare de informatii inutile pentru landing page, cum ar fi ISO, data, lentila sau marca aparatului de pe care a fost realizata fotografia. Eliminarea acestora si compresia poate duce la scaderi de pana la 70%, de exemplu de la 240KB original la 40-50KB dupa compresie. Iata mai jos cum imagini de cativa mega sunt aduse la cateva sute de kilo baiti. Realizarea unei fotografii si includerea ei in site fara prelucrari suplimentare este o eroare si va trage site-ul in jos. Tehnologii avansate pot comprima si salva cu pana la 80% din imagini fara pierderi vizibile de calitate. Acest lucru inseamna de exemplu ca o imagine de 250KB poate ajunge la doar 30-40KB dupa comprimare, ceea ce va duce la o incarcare mai rapida a site-ului si o experienta de navigare mai buna. Compresia imaginilor nu se refera la redimensionare, acesta este separat, ci la eliminarea meta-datelor si la utilizarea algoritmilor de compresie.
OPTIMIZARE SEO ONPAGE

viteza de incarcare   design si continut   elemente tehnice

Cresteti traficul pe site, obtineti mai multi vizitatori si clienti interesati chiar si prin cautari directe. Optimizarea SEO OnPage pentru Landing Page se refera la metodele ce pot efectuate drect in pagina pentru a imbunatati pozitionarea in afisarea Google. Are in vedere atat partea vizibila pentru utilizatori (design si continut) cat si partea vizibila pentru motoare de cautare (cod si elemente tehnice).
Un landing page poate fi optimizat mult mai bine pe un set de cuvinte cheie decat o pagina de prezentare generala.

Optimizare Landing Page SEO OnPage

Optimizarea SEO OnPage va asigura fundatia solida pe care puteti dezvolta mai departe strategia SEO. Cresteti viteza de incarcare a site-ului, obtineti apreciera Google si asigurati vizitatorilor o buna prezentare. Optimizarea SEO OnPage contine:

 • Realizare meta title (afisat in rezultatele Google)
 • Realizare meta description (afisat in rezultatele Google)
 • Redenumirea paginii (afisata in rezultatele Google ex: oferta-2017 in /cursuri-copii)
 • Realizare og: title (afisat la distribuirea pe Facebook)
 • Realizare og: description (afisat la distribuirea pe Facebook)
 • Realizare og: image (specificarea unui anumite imagini care sa apara pe Facebook la distribuire)
 • Includere tag-uri H1, H2, H3
 • Optimizare imagini, redenumiri, adaugare alt-uri si title-uri
 • Optimizare continut, fraze si cuvinte cheie
 • Optimizare pentru mobil (detaliat mai sus)
 • De retinut: Optimizarea SEO OnPage se realizeaza pentru fiecare pagina in parte. Obtineti performanta stabilind cuvintele sau frazele care genereaza clienti, concentrati resursele in aceasta directie, realizand pagini special dedicate si oferiti cea mai buna experienta.
CONTINUT ADMINISTRABIL

asa cum aveti nevoie   pentru ce aveti nevoie   usor de utilizat

Optional se poate realiza sistem de administrare continut,
exact asa cum aveti nevoie, pentru ceea ce aveti nevoie

Economisiti timp, realizati modificari rapide si intr-un mod foarte simplu. Sistemul de administrare va permite sa adaugati si sa modificati continut de pe site fara cunostinte tehnice. Fiecare sistem de administrare pe care il realizez tine cont de activitatea desfasurata si de modificarile pe care doriti sa le efectuati.

 • Administrare continut site
 • Realizare sisteme de administrare asa cum aveti nevoie, pentru ceea ce aveti nevoie. La fel ca si in viata de zi cu zi, ne place sa ne imbracam cu ceea ce ni se potriveste si ne face sa ne simtim bine. Sistemul de administrare va ajuta sa:

 • Economisiti timp
 • Modificati ceea ce aveti nevoie
 • Asa cum aveti nevoie
 
Oriunde 24/24

Creare site de prezentare optimizat superior pentru mobil


 • Google Friendly

  Fiecare site realizat este special conceput respectand standardele Google Mobile si testat cu Google Mobile Friendly Test.


 • User Friendly

  Oferiti vizitatorilor si clientilor posibilitatea de a naviga pe un site cu design responsive: adaptabil pe mobil, tableta si desktop, optimizat special pentru incarcare rapida.

Web design Bucuresti

 • Incarcare rapida

  Site-ul reflecta activitatea si personalitatea companiei, cu trasaturi usor de identificat pentru vizitatorii si clientii dumneavoastra.


 • Optimizat SEO

  Prima pozitie in Google este cheia succesului in mediul online. Site-ul este optimizat SEO inclusiv pentru mobil. O pozitionare mai buna inseamna mai multe vizite si clienti noi.

Optimizarea landing page-ului pentru mobil transforma vizitatorii in clienti chiar atunci cand au nevoie. Romanii achizitioneaza achizitioneaza mai mult de pe smartphone comparativ cu alte piete din UE.

Andreea Ene - online conversion specialist
Conversion Specialist

5 landing page-uri realizate recent

Realizate integral pentru a dirija actiunea utilizatorilor si a oferi o experienta cat mai buna. Landing page-uri optimizate pentru navigarea pe mobil, cu un design modern, folosind cele mai noi tehnologii si standarde web.

Obtineti rezultate superioare

Aveti doar 7 secunde la dispozitie pentru a convinge utilizatorul, landing page-ul este optimizat pentru mobil, are un continut si o structura special realizata pentru a exprima grija fata de fiecare vizitator. Este construit pentru a oferi un design placut, o navigare usoara si intuitiva si o experienta cat mai placuta.


Exprimati identitatea si personalitatea companiei
Site-urile care ies in evidenta sunt cele care adapteaza structura site-ului la identitatea companiei si asteptarile vizitatorilor. Site-urile care trec neobservate sunt cele care adapteaza identitatea companiei la un template fara personalitate, comun sau general.
Crearea unui site ce surprinde si exprima personalitate este un proces creativ complex si cu beneficii pe masura.


Oferiti atentie vizitatorilor si clientilor
Raspunsul unei singure intrebari va poate ajuta sa aflati daca site-ul corespunde asteptarilor pe care vizitatorii le au. Veti recomanda cu mandrie propriul site unei persoane pe care o admirati? Daca raspunsul este da, atunci si utilizatorii vor fi incantati sa descopere mai multe.


Contribuiti la un Internet mai frumos si util
Asigurand o calitate inalta pentru site, contribuiti la dezvoltatarea unui Internet mai util si frumos. Pentru ca fiecare dintre noi apreciem lucurile bine realizate.

Numele meu este Dan Neamtu,
sunt Web Designer Freelancer din 2008.

Web Designer Bucuresti Misiunea mea este de a va ajuta sa oferiti o experienta online atenta asupra clientilor si vizitatorilor dumneavoastra si de a construi un Internet mai frumos si util.

Felul in care realizez asta, este prin utilizarea celor mai noi tehnologii si standarde web. In prezent folosesc Bootstrap /Foundation, SASS+Scout, jQuery, Zepto, HTML5+CSS3, PHP+MySQL, SublimeText+FilleZilla.

Cunosc oameni noi si ascult cu placere lucruri interesante la conferinte de specialitate, printre care How to Web, Internet and Mobile World, sau evenimente organizate de Forbes Romania.

Evenimente si conferinte Web Design Bucuresti

Sunt specializat in realizarea site-urilor de prezentare optimizate pentru mobil, ce exprima cu grija personalitatea sau identitatea companiei dumneavoastra.

Iata 3 motive pentru a lucra impreuna:

 • sunt prietenos si comunicativ.
 • utilizez cele mai noi tehnologii si standarde web.
 • pot realiza orice doriti, asa cum doriti.
 • Contact
Realizare site

Ionut Floricescu
Fotograf profesionist - www.foto-video-bucuresti.ro

Pentru mine fotografia inseamna arta, iar site-ul web este imaginea pe care o prezint clientilor mei. Dan m-a ajutat sa exprim totul asa cum am dorit. Am realizat un site web modern, optimizat pentru telefonul mobil, cu un panou de administrare ce imi ofera libertatea de a modifica informatii ori de cate ori am nevoie.
Vizualizati proiectul

Project manager

Bogdan Scarlat
Project manager - www.themeperfect.net

Tot ceea ce realizam pentru clientii nostri necesita abilitati avansate. Punem accent pe optimizarea si validarea codului, felul in care este scris si respectarea standardelor web. Dan ne-a ajutat sa realizam un template util pentru clientii nostri. Apreciez nivelul de pregatire, time manangement si lucru eficient.
Vizualizati proiectul

Sa ne cunoastem!

Sunt bucuros sa ne cunoastem si sa realizam lucruri interesante.


0730.664.580

Obtineti o prezenta online superioara

mobil   tableta   desktop

Oferiti vizitatorilor si clientilor oportunitatea de a naviga pe un site prietenos, cu un design placut si usor de folosit: site-ul dumneavoastra.

0730 664 580