creare site-uri de prezentare

servicii web design bucuresti, creare site de prezentare, administrare site, optimizare SEO OnPage

Web design Bucuresti

Creare site-uri de prezentare optimizate pentru mobil

Site-ul de prezentare reprezinta pachetul potrivit pentru cei care doresc un site simplu, neadministrabil, ce asigura o prezenta online eficienta.

 • Design responsive
 • Optimizare SEO OnSite
 • Optimizare pentru mobil
Contactati-ma

Optimizat
pentru mobil

 • Crearea site-ului de prezentare are in vedere viteza de incarcare, design-ul si continutul pentru a asigura o navigare prietenoasa.

Web Design
Responsive

 • Web design-ul responsive este recomandat de Google si implica crearea unui singur site adaptabil pe orice dispozitiv.

Continut
Administrabil

 • Creare sisteme administrare site, pentru ceea ce aveti nevoie, asa cum aveti nevoie. Cu un design atractiv si prietenos.

Optimizare
SEO OnPage

 • Optimizarea factorilor din site ce contribuie la pozitionarea cat mai favorabila in rezultatele cautarilor pe Google.

7 intrebari frecvente


Realizare site de prezentare responsive
In 2016 crearea unui site de prezentare adaptabil pe mobil, ce ofera o experiena pozitiva fiecarui utilizator, contribuie la dezvoltarea afacerii. Iata cum va poate ajuta noul site:
- ofera credibilitate si incredere
- poate fi vizitat 24/24
- ofera continut si informatii actualizate
- creste numarul de clienti si va face cunoscuta activitatea
- aduce oportunitati noi la nivel local si global
Pretul pentru realizarea unui site de prezentare se stabileste in functie de complexitate si detaliu, continut, optimizare. Fiecare proiect are specificatiile sale, solutiile sunt realizate asa cum aveti nevoie, pentru a va salva timp si a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta. Trimiteti detalii folosind datele de contact pentru a afla care este investitia pentru proiectul dumneavoastra.
In general, timpul necesar pentru realizarea unui site de prezentare este de aproximativ 2-3 saptamani. Acesta poate varia in functie de complexitate, creativitate si detaliu. Cu cat un site este mai atent realizat, potrivit pentru utilizatori, cu atat veti obtine rezultate mai bune. In 2016 calitatea continutului, marketingul si intelegerea nevoilor utilizatorilor este principalul obiectiv atunci cand se creeaza site-ul web.
Da, unele informatii necesita modificari rare in timp ce alte informatii au nevoie de actualizare zilnica sau saptamanala. Pentru administrarea continutului se realizeaza un sistem de administrare asa cum aveti nevoie, prin care puteti adauga, edita sau sterge informatiile dorite. De asemenea pot fi realizate structuri care va pot ajuta in activitatea de zi cu zi, sunt specializat in realizarea sistemelor personalizate care va salveaza timp si va ajuta.
Crearea unui site de prezentare implica fixarea structurii generale (de exemplu: Prima pagina, Despre noi, Servicii, Contact) si continutul pentru aceste pagini, text sau fotografii. Este important de retinut ca in 2016 calitatea informatiilor pe care le oferiti vizitatorilor au o importanta deosebita. Asigurati intotdeauna cel mai bun continut. Contactati-ma pentru a va ajuta cu sfaturi sau directii de abordare.
Achizitionarea domeniului web si a gazduirii se realizeaza de obicei in acelasi timp. Daca nu aveti domeniu sau hosting web acestea pot fi cumparate chiar in momentul inceperii site-ului.
Dupa activarea pachetului de hosting, sunt realizate si adresele de email necesare, care pot fi utilizate chiar de atunci.
Sunt specializat in realizarea site-urilor de prezentare ce contin elemente de marketing online, web design si programare. Misiunea mea este de a va ajuta sa convingeti utilizatorii ca site-ul dumneavoastra este cea mai buna optiune. Iata 5 motive pentru care ne putem cunoaste si lucra impreuna:
-sunteti artist, aveti o abordare creativa sau diferita.
-sunteti preocupat de experienta vizitatorilor dumneavoastra.
-dezvoltati un Startup.
-doriti un site care sa exprime identitatea si personalitatea companiei.
-aveti nevoie de ajutor si incredere in proiectul dumneavoastra.
OPTIMIZARE SUPERIOARA PENTRU MOBIL

design prietenos   incarcare rapida   optimizat pentru Google

Utilizand cele mai noi tehnologii si standarde web, realizarea responsive are in vedere intelegerea dispozitivului folosit de vizitator pentru a oferi continut optimizat si o experienta cat mai placuta.

Optimizare design si continut site. Google Mobile Friendly

2016 este anul in care site-urile optimizate pentru mobil vor cunoaste o crestere in rezultatele Google. Peste 50% din cautari sunt efectuate de pe mobil, iar 94% dintre persoane utilizeaza smartphone-ul pentru a cauta informatii locale. Asigurati o experienta pozitiva si oferiti informatii utile clientilor si vizitatorilor prin:
 • Optimizare design
 • Optimizare continut
 • Optimizare experienta
Oferiti un design responsive
adaptabil pe orice dispozitiv

Atentie: crearea si optimizarea site-ului pentru mobil are in vedere comportamentul diferit al utilizatorului pe acest dispozitiv, contribuind la oferirea unei experiente cat mai bune.

 • Aveti deja un site dar nu este adaptabil pentru mobil? iata cum va poate ajuta crearea unui site de prezentare nou, optimizat pentru mobil:

 • Ofera o experienta pozitiva, creste durata si implicarea utilizatorilor
 • Creste aparitia in cautarile locale, creste rata de conversie
 • Contribuie la dezvoltarea afacerii
OPTIMIZARE SEO ONPAGE

viteza de incarcare   design si continut   elemente tehnice

Cresteti traficul pe site, obtineti mai multi vizitatori si clienti interesati. Optimizarea SEO OnPage se refera la toate metodele care pot fi direct efectuate in site pentru a imbunatati pozitionarea in afisarea Google. Are in vedere atat partea vizibila pentru utilizatori (design si continut) cat si partea vizibila pentru motoare de cautare (cod si elemente tehnice).

Optimizare Site SEO OnPage

Optimizarea SEO OnPage va asigura fundatia solida pe care puteti dezvolta mai departe strategia SEO. Cresteti viteza de incarcare a site-ului, obtineti apreciera Google si asigurati vizitatorilor o buna prezentare. Optimizarea SEO OnPage contine:

 • Realizare meta title (afisat in rezultatele Google)
 • Realizare meta description (afisat in rezultatele Google)
 • Rescrierea adreselor url dinamice (afisat in rezultatele Google ex: produs.php?id=11 in /ulei-de-masline)
 • Includere tag-uri H1, H2, H3
 • Optimizare imagini, redenumiri, adaugare alt-uri si title-uri
 • Optimizare continut, fraze si cuvinte cheie
 • Realizare arhitectura interna de link-uri
 • Optimizare pentru mobil (detaliat mai sus)
 • Robots.txt + Sitemap
 • Page Cache
 • De retinut: Optimizarea SEO OnPage se realizeaza pentru fiecare pagina in parte. Obtineti performanta stabilind cuvintele sau frazele care genereaza clienti, concentrati resursele in aceasta directie, realizand pagini special dedicate si oferiti cea mai buna experienta.
CONTINUT ADMINISTRABIL

design prietenos   incarcare rapida   optimizat pentru Google

CMS WordPress - implementare sistem CMS
pentru administrarea site-ului

Economisiti timp, realizati modificari rapide si intr-un mod foarte simplu. Sistemul de administrare va permite sa adaugati si sa modificati continut de pe site fara cunostinte tehnice. Fiecare sistem de administrare pe care il realizez tine cont de activitatea desfasurata si de modificarile pe care doriti sa le efectuati.

 • Administrare continut site. CMS WordPress
 • Realizare sisteme de administrare asa cum aveti nevoie, pentru ceea ce aveti nevoie. La fel ca si in viata de zi cu zi, ne place sa ne imbracam cu ceea ce ni se potriveste si ne face sa ne simtim bine. Sistemul de administrare va ajuta sa:

 • Economisiti timp
 • Modificati ceea ce aveti nevoie
 • Asa cum aveti nevoie
Oriunde 24/24

Creare site de prezentare optimizat superior pentru mobil


 • Google Friendly

  Fiecare site realizat este special conceput respectand standardele Google Mobile si testat cu Google Mobile Friendly Test.


 • User Friendly

  Oferiti vizitatorilor si clientilor posibilitatea de a naviga pe un site cu design responsive: adaptabil pe mobil, tableta si desktop, optimizat special pentru incarcare rapida.

Web design Bucuresti

 • Incarcare rapida

  Site-ul reflecta activitatea si personalitatea companiei, cu trasaturi usor de identificat pentru vizitatorii si clientii dumneavoastra.


 • Optimizat SEO

  Prima pozitie in Google este cheia succesului in mediul online. Site-ul este optimizat SEO inclusiv pentru mobil. O pozitionare mai buna inseamna mai multe vizite si clienti noi.

In 2015 Google anunta oficial ca va puncta in sistemul de ranking site-urile cu versiune de mobil. Acest lucru va avantajeaza. In plus, veti oferi vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de o experienta placuta de navigare.

Dan Neamtu - Web Designer Bucuresti
Web designer Bucuresti - Creare pagina web

5 site-uri web realizate recent

Realizate integral pentru a surprinde personalitatea companiei si a oferi vizitatorilor o experienta unica. Optimizate pentru navigarea pe mobil, cu un design modern, folosind cele mai noi tehnologii si standarde web.

Obtineti o prezenta online superioara

Croit dupa personalitatea si identitatea companiei, site-ul este optimizat pentru mobil si exprima grija fata de fiecare vizitator. Este construit pentru a oferi un design placut, o navigare usoara si intuitiva si o experienta cat mai placuta.


Exprimati identitatea si personalitatea companiei
Site-urile care ies in evidenta sunt cele care adapteaza structura site-ului la identitatea companiei si asteptarile vizitatorilor. Site-urile care trec neobservate sunt cele care adapteaza identitatea companiei la un template fara personalitate, comun sau general.
Crearea unui site ce surprinde si exprima personalitate este un proces creativ complex si cu beneficii pe masura.


Oferiti atentie vizitatorilor si clientilor
Raspunsul unei singure intrebari va poate ajuta sa aflati daca site-ul corespunde asteptarilor pe care vizitatorii le au. Veti recomanda cu mandrie propriul site unei persoane pe care o admirati? Daca raspunsul este da, atunci si utilizatorii vor fi incantati sa descopere mai multe.


Contribuiti la un Internet mai frumos si util
Asigurand o calitate inalta pentru site, contribuiti la dezvoltatarea unui Internet mai util si frumos. Pentru ca fiecare dintre noi apreciem lucurile bine realizate.

Numele meu este Dan Neamtu,
sunt Web Designer Freelancer din 2008.

Web Designer Bucuresti Misiunea mea este de a va ajuta sa oferiti o experienta online atenta asupra clientilor si vizitatorilor dumneavoastra si de a construi un Internet mai frumos si util.

Felul in care realizez asta, este prin utilizarea celor mai noi tehnologii si standarde web. In prezent folosesc Bootstrap /Foundation, SASS+Scout, jQuery, Zepto, HTML5+CSS3, PHP+MySQL, SublimeText+FilleZilla.

Cunosc oameni noi si ascult cu placere lucruri interesante la conferinte de specialitate, printre care How to Web, Internet and Mobile World, sau evenimente organizate de Forbes Romania.

Evenimente si conferinte Web Design Bucuresti

Sunt specializat in realizarea site-urilor de prezentare optimizate pentru mobil, ce exprima cu grija personalitatea sau identitatea companiei dumneavoastra.

Iata 3 motive pentru a lucra impreuna:

 • sunt prietenos si comunicativ.
 • utilizez cele mai noi tehnologii si standarde web.
 • pot realiza orice doriti, asa cum doriti.
 • Contact
Realizare site

Ionut Floricescu
Fotograf profesionist - www.foto-video-bucuresti.ro

Pentru mine fotografia inseamna arta, iar site-ul web este imaginea pe care o prezint clientilor mei. Dan m-a ajutat sa exprim totul asa cum am dorit. Am realizat un site web modern, optimizat pentru telefonul mobil, cu un panou de administrare ce imi ofera libertatea de a modifica informatii ori de cate ori am nevoie.
Vizualizati proiectul

Project manager

Bogdan Scarlat
Project manager - www.themeperfect.net

Tot ceea ce realizam pentru clientii nostri necesita abilitati avansate. Punem accent pe optimizarea si validarea codului, felul in care este scris si respectarea standardelor web. Dan ne-a ajutat sa realizam un template util pentru clientii nostri. Apreciez nivelul de pregatire, time manangement si lucru eficient.
Vizualizati proiectul

Sa ne cunoastem!

Sunt bucuros sa ne cunoastem si sa realizam lucruri interesante.


0730.664.580

Obtineti o prezenta online superioara

mobil   tableta   desktop

Oferiti vizitatorilor si clientilor oportunitatea de a naviga pe un site prietenos, cu un design placut si usor de folosit: site-ul dumneavoastra.

0730 664 580